Lidt om mad og hjælp.

Mit navn er Suzanne Staael født i 1955 i Esbjerg. Jeg har været selvstændig det meste af mit liv fra jeg var 23 år, dog med et lille hop på et par år.  

I dag driver jeg  mad og hjælp som holder  til i Toftlund , Jeg har igen valgt at få hjemmekontor og møderum hjemme for at spare tid og derved kunne have mere tid til alle mine festglade kunder. .

Jeg leverer  i dag mad ud af huset til hele Jylland og Fyn. Sjælland til  større arrangementer mod transport og bro tillæg.

Desuden  kan jeg tilbyde køkken og serveringshjælp til jeres fest,  jeg leverer med 1 gratis køkkenhjælp med  3 retters menuer / buffeter så længe jeg  har ledige hænder. 

Jeg samarbejder med mange  kokke når mit festmad skal tilberedes , kokke der er fordelt over hele landet.  alle har godkendte køkkener registreret ved fødevarestyrelsen. 

Selv  står jeg registreret ved fødevarestyrelsen som kogekone og laver bl.a, en del natmad, pandekager , kager. Jeg er godkendt ved fødevarestyrelsen som kogekone . Festmenuerne laver kokkene alt efter valg af menu. 

Skal du have fest kontakt os og få en snak om jeres fest. 

Jeg  hjælper gerne med at finde gode festlokaler med at finde festlokaler,  når der reserveres mad ud af huset.  

Vi glæder os til at høre fra jer. Ønsker I et uforpligtende møde ring eller skriv til os. 

Der gives ikke rabat på menuer uden gratis køkkenhjælp. Gratis køkkenhjælp varer ikke evigt , bestil derfor i god tid. 

Jeg  håber vi får lov feste med jer til jeres næste fest. 

Hilsen Suzanne Staael


FORESPØRG NEMT ONLINE. VI OPKRÆVER IKKE PENGE VED FORESPØRGSEL ONLINE. LÆG I KURV OG VI VENDER TILBAGE MED DIT ENDELIGE TILBUD, TILLAGT EVT. TRANSPORT .

NÅR DU HAR MODTAGET DETTE VENDER DU TILBAGE MED ET JA TAK ELLER NEJ TAK, SENEST 8 - 14  DAGE,  SOM OPLYST  PÅ DIT TILBUD. 

ENDELIG ANTAL TILRETTES 8 DAGE FØR FESTEN. 


leveringsbetingelser klik  her .

Datapolitik klik her.

 Klik her for smiley . 


0
Mad og hjælp Toftlund. -  Mad ud af huset med hjælp. -  www.bestilfestmad.dk - bestilfestmad@gmail.com - Tlf 29 90 04 10 

 .