Lidt om Mad og Hjælp Toftlund & pandekagbilerne.dk  .


Mit navn er Suzanne Staael,  født i 1955 i Eg ved Grindsted. 

Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende det meste af mit liv , dog med et lille hop på et par år.  

I dag driver jeg  Mad og hjælp Toftlund, Som også har hjemmesiderne www.bestilfestmad.dk , www.zannes bar.dk Pandekagebilerne.dk .

Jeg har kontor og møderum hjemme,  mest for at spare tid og derved kunne have mere tid til alle mine festglade kunder.  

Ønskes et personligt møde om en fest ?.  Ring og bestil tid. T: 29 90 04 10 .

Jeg leverer  mad ud af huset til hele Jylland og Fyn. Sjælland kun til  større arrangementer og tillæg på  transport og bro tillæg. 

Jeg hjælper med at udleje flere festhuse som jeg samarbejder med, mangler I lokaler og har reserveret os til mad levering hjælper jeg  gerne med af finde lokaler til jeres fest. . 

Prise i Vores katalog med 3 retters menuer er hvor ikke andet er nævnt fra 30 kuverter inklusiv levering fra grænsen til Århus. 

Ekstra km. fra Århus 4,00 pr. km.  .

Rullende fester med event / pølsevogne er inkluderet bemanding og priser er nævnt fra 50 kuverter.  + kr.  4,00 pr. km. 

Under 50 kuverter tillægges starttillæg med vogne og bemanding kr. 1500,- .

Pandekagemenuer kan leveres fra buffet hvor vi bager og fylder jeres pandkager hos jer.  Min 30 kuverter inkl.  100 km. fri . Ekstra km. 4,00

Under 30 kuverter kan vi tilbyde byg selv pandekager med 1 bemanding hvor I selv bygger og vi bager . Vi kan også levere det hel som take away hvor pandekagerne er bagte og kones i egen ovn , Alt vil være klar til bord, det varme leveres i varmekasser.

Vores  festmad tilberedes i restauranter og af dygtige kokke fordelt over Jylland og Fyn . Vi tilbyder også kogekonemenuer . 

Alle kokke er registreret ved fødevarestyrelsen . De står 100 % inde for deres egne mad leveringer til jer og sætter en ære i at levere en god kvalitet af råvare og kød . 

Jeg selv er godkendt af fødevarestyrelsen som kogekone og tilbereder pandekagemenuer, natmad , små lækkerier, julefrokost. smørebrød  og morgenmad. 

I kan forespørge på mad ud af huset online ved at lægge i kurv eller ringe til os alle dage . Husk det kun betragtes som en forespørgsel indtil ordrebekræftelse senere bliver aktiveret og vi er sikre på at kunne levere til jer . 

Vi Træffes bedst på telefon alle  hverdage mandag til torsdag mellem 10.00 - 19.00  . Fredag til Søndag er vi ofte optaget af fester men ringer tilbage så hurtig vi kan . 

Forespørg på festmad online via vores kontaktformular, jeg vender hurtigt tilbage med en bekræftelse eller brev hvis ikke vi har mulighed for at levere. 

Når I har modtaget jeres tilbud pr. mail har I op til 8 dage til at aktivere eller annullere jeres tilbud .

Endelig antal kuverter og tider tilrettes 8 dage før festen. 


kontakt os.  klik  og hent kontakt formular her .

**********

Brug for duge , servietter til jeres fest. ?

Vores opdæknings artikler, duge servietter, indbydelser  mv. kan ses og afhentes i Toftlund  hvor jeg også har mødelokale mv. .

***********

Datapolitik klik her.

 Klik her for kogekonens smiley . Levering / returnering 

Levering , returnering mad ud af huset 2021 - 22 .

Endelig antal kuverter og tider reguleres 8 dage før festen pr. mail bestilfestmad@gmail.com 

Vi leverer mad og hjælp til hele Jylland og Fyn. Vi bestræber os på at være på stedet i god tid, normalt ca. 1 time  før spisetid . Vi tager forbehold for kødannelser og uheld.

Vi leverer festmad ud af huset og vores priser er baseret på min. 30 betalende kuverter. Med event/pølsevogne min. 50 kuverter. ( Under 50 med vogne opkræves starttillæg ) 

Man betaler for egene hjælper , musikere, fotografer og børn op til 10 år 1/2 pris .

Vores hjælper sørger vi for der er mad til og de kan tage deres mad med hjem hvis de ikke når at spise. 

Pandekager

Spisetid med pandekagebilerne og andre  rullende vogne er max. 3 timer . Der kan tilkøbes ekstra timer hvis I ønsker længere spisetid. Kr. 300,- pr. time pr. bemanding . ( For at dække deres løn ) 

Pandekagemenuer har børnepriser fra 3 + - 10 år kr. 150,- for 3 retter . Byg selv kr 140,- 

Endelig antal kuverter og tider reguleres 8 dage før festen hvorefter I modtager den endelige faktura . Betaling overføres til vores konto 8 dage før festen eller kontant på dagen.  vi modtager ikke kort eller mobilpay under selv festen. Ønskes betaling på dagen oplys venligst dette ved ordrebekræftelsen. 

Drinksbar . Der opkræves hvor ikke andet er aftalt et depositum  kr. 1500,-  . Depositum tilbagebetales efter afhentning af baren. Lejer hæfter for ødelagt bardele.  Baren kan udlejes med hjælp  5 timer kr. 1500,-.

Hjælp til fest Vi kan henvise til hjælp til køkken / servering og barhjælp. Vi er Ikke uddannede tjenere med dygtige hjælpere der gør alt for I skal få en fantastisk fest hvor I selv vil kunne nyde festen .

En god fest starter med god hjælp.  Vi anbefaler :

 1 Hjælp i sal pr. 20 mad ved buffet + 1 køkkenhjælp

Mad til bord. 1 hjælp pr. 15 gæster + 1 køkkenhjælp

Fad servering 1 hjælp pr. 10 - 12 gæster + 1 Køkkenhjælp 

Levering og returnering priser. Vi tager forbehold for trafikstop pga. trafikpropper og uheld på vejene. 

3 retters menuer / buffeter fra 30 kuverter kr. 0,00 fra grænsen til Århus . Ekstra km. 4,00

Pandekagermenuer 100 km. fri herefter 4,00 pr. km.

Rullende fester med pølse og evnetvogne 4,00 pr. km. 

Rullende fester levering 4,00 pr. km. Gælder for pølsevogne /  eventvogn / is disk / grill med bemanding er priser oplyst ved  min. 50 betalende kuverter . Vogn tillæg under 50 personer 1500,-  

Ved levering og returnering skal Det rengjorte service stå et tilgængeligt sted f.eks. i opgangen, carport, skur, nabo, andet såfremt ingen er hjemme. 

Aftal gerne tid for returnering med kokken ved levering. Forgæves kørsel efter emballage kræves kr. 4,00 pr. km eller emballage kan returneres af kunde til Toftlund , Ribe eller Tønder  ifølge aftale.


0